Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, bărbatul de 36 de ani a fost prins în flagrant, noaptea, în timp ce încerca să fure bunuri dintr-o farmacie de pe strada Brăilei. La vederea poliţiştilor, bărbatul a fugit.

În scurt timp, poliţiştii l-au prins în dreptul unui bloc de pe strada Vlad Ţepeş, în apropierea farmaciei găsind şi autoturismul cu care acesta se deplasase, neasigurat şi cu cheile în contact.

Bărbat din Galaţi, arestat preventiv după ce a furat din şapte farmacii

În urma investigaţiilor a reieşit că, în perioada 21 aprilie- 1 mai, bărbatul, din municipiul Galaţi, ar fi comis şapte furturi calificate şi tentative de furt calificat, pătrunzând, prin forţarea ferestrelor termopan, în sediile a 7 farmacii din municipiul Galaţi. Din trei dintre acestea, el a reuşit să fure suma totală de 3.300 de lei.

Citeste si: Un renumit scriitor francez are o viziune sumbră asupra lumii după pandemie: „Totul va fi la fel. Nu ne vom trezi...”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Informații oficiale: Primul val al epidemiei covid-19 în Europa a trecut, mai puţin în România, Bulgaria, Polonia, Suedia şi M.Britanie

Citeste si: Toate persoanele aflate în carantină, testate în judeţul Bihor

arestat preventiv după ce a furat din şapte farmacii

Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, ulterior, instanţa dispunând arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeste si: Marcel Vela anunță că declarațiile pe propria răspundere nu dispar după 15 mai. Care sunt zonele vizate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si