Un baietel in varsta de 6 ani din New York a suferit arsuri pe mai multe parti ale corpului, dupa ce bateria telefonului a explodat in timp ce acesta se uita la filmulete.
Copilul a fost transportat de urgenta la spital.
,,Copilul se uita clipuri video pe telefon în momentul în care bateria i-a explodat. Mi-a declanşat alarmele de incendiu din casă.” Povestea a fost relatată de bunica micuţului, Linda Lewis.
Copilul a fost dus de urgenţă la spital cu arsuri pe mai multe zone ale coropului. Din fericire, acestea nu au fost foarte grave, iar copilul este acum acasă, unde îşi continuă tratamentul şi se odihneşte. "Este acasă acum. Nu vrea să vadă sau să se apropie de telefoane" a declarat mama baiatului.
Acesta este al 35 lea incident in care modelul Samsung Note 7 este implicat.
Rezultatele investigaţiilor Samsung arată că a fost o problemă izolată în celulele bateriei. Supraîncălzirea bateriei a survenit după ce anozii şi catozii au intrat în contact, o eroare de fabricaţie extrem de rară. Cu toate că problema este izolată la nivelul celulelor bateriei, siguranţa utilizatorilor este prioritară entru Samsung, motiv pentru care vom înlocui voluntar toate dispozitivele Galaxy Note 7 cu unele noi, anunta reprezentantii Samsung.

Un baietel in varsta de 6 ani din New York a suferit arsuri pe mai multe parti ale corpului, dupa ce bateria telefonului a explodat in timp ce acesta se uita la filmulete. Copilul

a fost transportat de urgenta la spital.  ,,Copilul se uita clipuri video pe telefon în momentul în care bateria i-a explodat. Mi-a declanşat alarmele de incendiu din casă.” Povestea a fost relatată de bunica micuţului, Linda Lewis. Copilul a fost dus de urgenţă la spital cu arsuri pe mai multe zone ale coropului. Din fericire, acestea nu au fost foarte grave, iar copilul este acum acasă, unde îşi continuă tratamentul şi se odihneşte.
"Este acasă acum. Nu vrea să vadă sau să se apropie de telefoane" a declarat mama baiatului.

Acesta este al 35 lea incident in care modelul Samsung Note 7 este implicat. Rezultatele investigaţiilor Samsung arată că a fost o problemă izolată în celulele bateriei. Supraîncălzirea bateriei a survenit după ce anozii şi catozii au intrat în contact, o eroare de fabricaţie extrem de rară. Cu toate că problema este izolată la nivelul celulelor bateriei, siguranţa utilizatorilor este prioritară pentru Samsung, motiv pentru care vom înlocui voluntar toate dispozitivele Galaxy Note 7 cu unele noi, anunta reprezentantii Samsung.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si