Close sidebar
Close sidebar

Gandaci la sectia de Pediatrie din Neamt. Reactia incredibila a directorului spitalului: "Gandacii nu sunt periculosi, ci doar neplacuti la vedere"

Managerul spitalului din Neamt a a avut o explicatie halucinanta cand a fost intrebat de gandacii pe care i-au filmat parintii unui copil internat la sectia de Pediatrie.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tatal copilului internat la sectia de Pediatrie a spitalului din Neamt a postat imaginile cu gandacii pe o retea de socializare. Insectele se plimbau prin salon si erau chiar si pe pat. Mama copilului a cerut imediat externarea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Intrebat despre aceasta situatie, managerul spitaluluui a avut o explicatie halucinanta. "Gandacii nu sunt periculosi, ci doar neplacuti la vedere", a spus el, potrivit observator.tv. Acesta a dat vina pe lucrarile de renovare care au acum loc intr-un corp al cladirii spitalului si a promis ca va lua masuri.

Foto: Arhiva

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI