Close sidebar
Close sidebar

"Gandurile sinucigase sunt acolo, dar nu stii niciodata". Ultima fotografie cu Chester Bennington inainte de a se sinucide, publicata de vaduva lui!

Vaduva lui Chester Bennington, Talinda, a publicat pe Twitter o fotografie a muzicianului, ultima inainte ca muzicianul sa se sinucida pe 20 iulie, cu scopul de a trage un semnal de alarma in privinta depresiei si a sinuciderii, potrivit 20minutes.fr.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Inconjurat de familie, fericit, cu fata spre Oceanul Pacific, asa arata Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, in ultima fotografie facuta inainte de disparitia sa.  

Talinda Bennington a impartasit aceasta imagine: "Era cu cateva zile inainte ca sotul meu sa-si puna capat zilelor. Gandurile sinucigase sunt acolo, dar nu stii niciodata", a scris ea pentru a sensibiliza in privinta sinuciderii, care nu este adesea descoperita de apropiati.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

" Multumesc ca ai impartasit ceva atat de personal. Oamenii trebuie sa fie constienti ca bolile mintale nu se recunosc intotdeauna", a scris un internaut salutand gestul.

"Puteti sa faceti ceva. Cititi mesajele si tineti-i de mana cu dragoste pe cei care au o zi dificila", a sfatuit Talinda Bennington.

Cantaretul de la Linkin Park s-a sinucis pe 20 iulie.

in 2011, Bennington a marturisit pentru The Guardian ca angoasele sale sunt sursa de inspiratie. El a explicat si ca a fost victima abuzului sexual in copilarie. Dupa divortul parintilor sai, cand avea 11 ani, a inceput sa fumeze canabis, inainte de a trece la consumul de cocaina. si-a canalizat traumele in albumul "Hybrid Theory" si a luptat cu dependenta toata viata.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI