Autoritatile au evacuat peroanele, iar zona a fost inchisa de ofiteri inarmati. Oficialii nu au dat detalii despre operatiunea ce a avut loc intr-unul dintre cele mai aglomerate noduri de transport din Europa.

Potrivit Le Parisien, operatiunea a inceput la ora locala 23 (00 ora Romaniei) si s-a concentrat asupra unui tren TGV in Valenciennes, in nordul Frantei. Fortele de ordine au evacuat toate cele 211 persoane aflate la bord.

Politia ar cauta trei persoane descrise drept “periculoase” de autoritatile unei tari straine, care le-au alertat vineri pe cele franceze.
Cei trei ar fi fost vazuti la Bordeaux si Marsilia, precum si la Paris. Fortele de ordine au lansat operatiuni in fiecare dintre orase, dar nu au reusit sa ii prinda.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Operatiunea de la Paris s-a incheiat in jurul orei locale 1.50 (2.50 ora Romaniei), fara nici un rezultat.

Franta este in stare de urgenta dupa atacurile de la Paris, din 2015, iar masurile de securitate au fost intensificate in toata tara pentru al doilea tur de scrutin, ce a avut loc duminica.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si