Doi gardieni au inregistrat momentul in care indeparteaza o punga de plastic de pe spatele unui porumbel mesager. In punga, oamenii legii au gasit un telefon mobil si un card USB, care ar fi trebuit sa ajunga la unul dintre detinuti. Doar ca porumbelul a fost prins in apropierea inchisorii, relateaza mirror.co.uk.

Totul s-a intamplat la penitenciarul Combita, din Columbia. Pe inregistrare se vede cum cei doi gardieni iau punga pe care porumbelul o avea lipita de piele, apoi l-a eliberat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Autoritatile inchisorii au declarat ca au inceput o investigatie pentru a determina pentru care detinut era destinat pachetul.

Potrivit surselor locale, acesta nu este primul caz cand s-au folosit porumbei mesageri pentru a transporta mesaje sau bunuri catre detinuti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si