Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Gardul vilei de protocol în care Traian Băsescu locuiește a fost vandalizat

Secția 1 Poliție efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, urmând să fie luate măsuri legale.

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gardul vilei de protocol a fostului președinte Traian Băsescu a fost vandalizat cu mesajul ”Petrov achită-ţi datoriile”!

Citeste si: Primele declarații ale lui Traian Băsescu

Traian Băsescu nu a dorit să comenteze această situație. Cel care a vandalizat gardul, Marian Căpățână, a declarat presei că a făcut doi de închisoare. ”Acest individ Petrov trebuie să îşi plătescă datoriile”, a declarat Căpâţănă jurnaliştilor, potrivit Antena 3.

Citeste si: Traian Băsescu, ”zglobiu și în căutarea unui apartament”

„În anul 2008 am intrat în politică. În 2009, puteţi întreba pe toată lumea din judeţul Olt, inclusiv pe Ponta şi pe Şova, m-am implicat total în a câştiga Traian Băsescu preşedinţia din 2009.”

, spune acesta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Gardul vilei de protocol în care Traian Băsescu locuiește afost vandalizat

[Sursa foto: universul.net]

Secția 1 Poliție efrectuează cercetări

”Cu privire la faptul că pe gardul împrejmuitor al unui imobil ce aparţine RAPPS, persoane necunoscute ar fi inscripţionat, cu vopsea, un mesaj, facem următoarele precizări: În cauză, Secţia 1 Poliţie efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a

transmis Poliţia.

Citeste si: Traian Băsescu a fost externat. Fostul președinte a revenit în România

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a colaborat cu Securitatea. În urma acestei decizii a ICCJ, Băsescu îşi pierde beneficiile care decurg din calitatea de fost şef al statului.

Citeste si: VIDEO- Traian Băsescu a fost externat din spitalul de la Bruxelles/În cursul zilei de miercuri trebuie să evacueze vila de protocol

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a respins, miercuri, recursul lui Traian Băsescu la decizia Curţii de Apel Bucureşti, care hotărâse în 2019 că fostul preşedinte al României a fost colaborator al Securităţii.

Citeste si: Elena Udrea a vorbit despre starea de sănătate a lui Băsescu: „Ce se întâmpla dacă era luat cu ambulanța de la Bruxelles și dus la Moscova?”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI