Un preparat ca cel din imagine satura mai ales privirea si odata descoperit, gustul ii dezvaluie finetea aparte.

Specific bucatariei moderne cu elemente din cea moleculara, tonul rosu cu fructul pasiunii si mango marinat uimeste printr-o textura de susan si arome de lemon butter. Chef Ciprian Neamt spune ca intr-o astfel de farfurie secretul sta in prepararea altfel decat ne-am obisnuit a ingredientelor. Fructele gatite la foc mic dau pestelui arome tropicale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Amestecul il tine pe foc pana devine gelatina. Dupa ce o taie in cubulete mici, specialistul apeleaza la stiinta si indemanare. Crusta care va imbraca tonul o pregateste din albus de ou condimentat cu sare parfumata si mirodenii. Somonul il gateste rapid intr-o tigaie unsa cu ulei de masline. Cand preparatul este gata, urmeaza platingul.

Calitatea, si nu cantitatea, primeaza cand vine vorba de bucataria fina. In ultimul an, experienta fine-dinning i-a cucerit si pe romani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si