Dupa festivalul UNTOLD care s-a desfasurat pe stadionul din Cluj in urma cu o luna, starea gazonului era  ingrijoratoare. Directorul Cluj Arena, Radu Ratiu a dat asigurari atunci ca gazonul va fi refacut pana la meciul de fotbal Romania-Muntenegru.
Cu trei ore inainte de inceoperea meciului, pe stadionul din Cluj se faceau pregatiri intense. Angajaţi ai administraţiei au adus găleţi cu iarbă tăiată şi au acoperit găurile din gazon.
Cu o oră înaintea începerii meciului, Consiliul Judeţean Cluj, proprietarul stadionului, susţinea într-un comunicat de presă că starea gazonului este foarte bună. „Delegaţii UEFA au confirmat starea gazonului şi siguranţa totală pentru jucători. Societatea implicată în întreţinerea gazonului este singura din România membră a ESSMA şi a IOG, cele mai titrate foruri europene în materie de gazon”, se arată în comunicatul CJ Cluj.

Dupa festivalul UNTOLD care s-a desfasurat pe stadionul din Cluj in urma cu o luna, starea gazonului era  ingrijoratoare. Directorul Cluj Arena, Radu Ratiu a dat asigurari atunci ca gazonul va fi refacut pana la meciul de fotbal Romania-Muntenegru.Cu trei ore inainte de inceoperea meciului, pe stadionul din Cluj se faceau pregatiri intense. Angajaţi ai administraţiei au adus găleţi cu iarbă tăiată şi au acoperit găurile din gazon.

Cu o oră înaintea începerii meciului, Consiliul Judeţean Cluj, proprietarul stadionului, susţinea într-un comunicat de presă că starea gazonului este foarte bună.

„Delegaţii UEFA au confirmat starea gazonului şi siguranţa totală pentru jucători. Societatea implicată în întreţinerea gazonului este singura din România membră a ESSMA şi a IOG, cele mai titrate foruri europene în materie de gazon”, se arată în comunicatul CJ Cluj.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si