Close sidebar
Close sidebar

Gazonul de pe Cluj Arena a fost cosmetizat cu trei ore inainte de inceperea meciului cu Muntenegru. Gaurile din gazon au fost acoperite cu iarba taiata

Cu trei ore inainte de inceperea meciului cu Muntenegru, angajati ai administratiei stadionului Cluj-Arena au adus galeti cu iarba taiata si au acoperit gaurile din gazon.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa festivalul UNTOLD care s-a desfasurat pe stadionul din Cluj in urma cu o luna, starea gazonului era  ingrijoratoare. Directorul Cluj Arena, Radu Ratiu a dat asigurari atunci ca gazonul va fi refacut pana la meciul de fotbal Romania-Muntenegru.
Cu trei ore inainte de inceoperea meciului, pe stadionul din Cluj se faceau pregatiri intense. Angajaţi ai administraţiei au adus găleţi cu iarbă tăiată şi au acoperit găurile din gazon.
Cu o oră înaintea începerii meciului, Consiliul Judeţean Cluj, proprietarul stadionului, susţinea într-un comunicat de presă că starea gazonului este foarte bună. „Delegaţii UEFA au confirmat starea gazonului şi siguranţa totală pentru jucători. Societatea implicată în întreţinerea gazonului este singura din România membră a ESSMA şi a IOG, cele mai titrate foruri europene în materie de gazon”, se arată în comunicatul CJ Cluj.

Dupa festivalul UNTOLD care s-a desfasurat pe stadionul din Cluj in urma cu o luna, starea gazonului era  ingrijoratoare.

Directorul Cluj Arena, Radu Ratiu a dat asigurari atunci ca gazonul va fi refacut pana la meciul de fotbal Romania-Muntenegru.Cu trei ore inainte de inceoperea meciului, pe stadionul din Cluj se faceau pregatiri intense. Angajaţi ai administraţiei au adus găleţi cu iarbă tăiată şi au acoperit găurile din gazon.

Cu o oră înaintea începerii meciului, Consiliul Judeţean Cluj, proprietarul stadionului, susţinea într-un comunicat de presă că starea gazonului este foarte bună.

„Delegaţii UEFA au confirmat starea gazonului şi siguranţa totală pentru jucători. Societatea implicată în întreţinerea gazonului este singura din România membră a ESSMA şi a IOG, cele mai titrate foruri europene în materie de gazon”, se arată în comunicatul CJ Cluj.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI