Un incident neplăcut a avut loc la Cluj. Victima este un băiat de trei ani. El și mama sa se aflau într-un autobuz electric, moment în care un geam s-a prăbușit peste el. Geamul s-a desprins și i-a căzut fix în cap. Mama copilului a trecut prin clipe de coșmar.

Citeste si: Imagini șocante: un tânăr a fost bătut și amenințat cu sabia, după accident

Întâmplarea a avut loc vineri seara, în jurul orei 19.30, în timp ce autobuzul era în mers. La un moment dat, mijlocul de transport în comun a ajuns pe strada Edgar Quinet. Atunci s-a produs și tragedia.

Caz șocant la Cluj

Geamul autobuzului electric a căzut fix în capul călătorului și anume un copil de doar trei ani. Este vorba despre un geam rabatabil s-a desprins în mers. Auzind cele întâmplate, tatăl copilului a făcut public acest caz.

Mama victimei a explicat că nu înțelege cum s-a desprins acel geam. Femeia a declarat că nu era aglomerație în autobuz, iar mijlocul de transport în comun are numai patru geamuri rabatabile.

Citeste si: Duminică, de la ora 14:30, la „Asta-i România!”- Copii fără „Iepuraș”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Nu îmi dau seama cum s-a putut desprinde. Nu se împingea nimeni, eram puţini în autobuz. Autobuzul electric are doar patru geamuri mobile rabatabile, două pe o parte, două pe cealaltă. Unul s-a nimerit să-i cadă în cap copilului meu”, a spus mama copilului pentru stiridecluj.ro.

Imediat după acest episod, minorul a fost dus la IML Cluj pentru investigație. Din fericire, viața lui este în afara oricărui pericol și nu s-a ales cu răni, de niciun fel.

Reprezentanții CTP Cluj au transmis și primele declarații după incident.

Citeste si: Frățiorii care își duc crucea copilăriei

„Din păcate în acest incident a fost implicat un copil. Se afla pe ultimul scaun din autobuz și s-a desprins gemulețul rabatabil. Ne-am adresat producătorului. E un autobuz nou și vrem să vedem cauza.

Am contactat și familia copilului. Am înțeles că a ajuns la UPU la o investigație, starea lui este bun, dar regretăm și vrem să facem demersurile ca să nu se mai întâmple”, au spus aceștia.

Citeste si: Un bebeluș de 11 luni, diagnosticat cu o boală genetică rară, are nevoie de ajutor să supraviețuiască. Cum pot fi făcute donațiile care îi pot salva viața


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si