Geanina, o tânără în vârstă de numai 30 de ani, a murit pe loc în urma accidentului cumplit produs pe 31 august., în jurul orei 22.20.

Citește și: "Ai de gând să mă împuști?" Tânăra însărcinată l-a întrebat pe polițist înainte să fie împușcată mortal- VIDEO

Momentul în care BMW-ul înmatriculat ZEU intră cu o viteză teribilă în două autobuze parcate a fost filmat de o cameră de supraveghere.

În imaginile șocante de mai jos se aude cum prietenii tinerei aleargă îngroziți spre mașina fumegândă și îi strigă de zeci de ori numele. În van, însă, medicii nu au mai putut să o salveze pe Geanina.

Mesajul tulburător al tinerei de 30 de ani înainte să își piardă viața

Geanina, tânăra a căror rude plângeau și zbierau de durere chiar în timp ce medicii o resuscitau, a pierdut lupta cu viața.

Era pasageră pe bancheta din spate și din primele informații, nu purta centura de siguranță.

Din nefericire, în urma impactului, tânăra a suferit răni grave la cap, potrivit Sibiu Independent.

"Doamne, fă-mă să înțeleg că planurile tale sunt mai bune ca ale mele", este ultimul story postat de Geanina, înainte să fie ucisă în accidentul teribil din Sibiu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Conform surselor Sibiu Independent, Seby, șoferul în vârstă de 23 de ani, ar fi fost văzut și zilele trecute circulând cu viteză pe strada Semaforului din municipiul Sibiu.

BMW-ul avea numărul de înmatriculare cuvântul ZEU și era cunoscut pentru depășirea intenționată a vitezei legale.

Momentul impactului devastator a fost filmat

Pe imagini se poate observa cum şoferul BMW-ului înmatriculat ZEU circula cu o viteză excesivă, iar în zona sensului giratoriu de lângă Cimitirul Municipal a pierdut controlul maşinii, iar aceasta a sărit peste sens şi s-a izbit violent

de două autobuze parcate.

Tot pe imagini se poate observa şi faptul că, înainte de a pierde controlul volanului, şoferul BMW-ului pare că ar fi participat la o întrecere cu o altă maşină, potrivit Antena 3.

De altfel, imediat după impact, tineri aflaţi în cealaltă maşină, cu care şoferul BMW-ului s-ar fi întrecut, au coborât în fugă şi au mers să îi ajute pe tinerii aflaţi în maşina distrusă. 

Pasagera din dreapta față a fost rapid scoasă din mașină de către trecători, deoarece nu a suferit traumatisme grave, era conștientă și putea fi mișcata. 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În schimb, Geanina, tânăra care a decedat, era întinsă pe bancheta din spate, în stare de inconștiență.

Trecătorii îi monitorizau pulsul slab și așteptau ambulanța. Mai bine de o oră au încercat medicii să o resusciteze, însă Geanina a pierdut lupta cu viața.

Geanina, tânăra ucisă în teribilul accident de la Sibiu. Pe strada Cărămidăriei din Sibiu, familia a postat pe poarta casei o poză cu aceasta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si