Mama tinerei ucise spune ca fata a trait un cosmar alaturi de militar. Ultimul scandal dintre angajatul Mapn si iubita lui ar fi plecat de la bani.

"I-a luat masina de 120 de milioane si a vandut-o pe 90 si a bagat banii la aparate. Se ducea, se imprumuta copilul meu ca sa ii dea bani sa se duca la armata. Ii dadeam bani sa plece la serviciu", isi striga mama fetei disperarea.



Militarul a mai fost cercetat penal în 2011 pentru acte de violenta. Barbatul ar fi sicanat în trafic masina în care erau fosta sa sotie si iubitul ei. Dosarul a fost inchis insa pentru ca cele doua parti s-au impacat.

Cei care il cunosc de ani buni pe barbat sunt socati de cele întâmplate.

"Niciodata nu a dat semne ca ar putea sa faca asemenea gest. Cu noi se comporta foarte bine, intre vecini", spun cei care l-au cunoscut.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"E un eveniment nefericit care pune intr-o lumina proasta armata Romana. Regretam acest aspect si ne pare rau ca s-a ajuns pana aici", spune unul dintre oficialii din MApN.

Intre timp, Ministerul Apararii Nationale, anunta ca militarul a trecut cu bine de ultima testare psihologica.

"Institutia a precizat ca în toata aceasta perioada militarul a avut un comportament normal, nefiind implicat în alte evenimente si a trecut toate testarile psihologice la care a fost supus conform normelor în vigoare. Ultima dintre aceste testari a fost efectuata în data de 19.10.2017, fiind declarat admis.", se arata in comunicatul emis de Minister.

Militarul a fost suspendat din functie pana la un verdict al judecatorilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si