Un bărbat din localitatea Veșmen, județul Sibiu a recurs la un gest șocant, sâmbătă seară! 

De la ce a pornit cearta între cei doi vecini din Sibiu?

Deranjat că vecinul său i-ar fi făcut avansuri soției sale, bărbatul a început să-i facă scandal. La scurt timp i-a venit și o idee ieșită din comun. Așadar, el s-a urcat într-un boldoexcavator şi a intrat cu utilajul în curte, acolo unde i-a distrus peretele casei, dar și mașina.

Întregul moment a fost filmat de o persoană care a fost martoră la răzbunarea bărbatului, care și-a dus la bun sfârșit planul. Pe imagini se aude cum vecinul șocat de cele întâmplate strigă ”Îl bat! Nu mașina mea. Nu”.

Casă distrusă gelozie

Un bărbat din Sibiu s-a răzbunat, după ce vecinul său s-ar fi dat la soția sa.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce pedeapsă a primit bărbatul din Prahova care și-a ucis vecinul pentru o datorie de 2000 de lei. Individul și-a omorât în trecut și mama

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, o altă persoană se aude strigând la o femeie să intre în casă pentru a nu fi pusă în pericol de bărbatul care era pus pe rele.

”Du-te în casă că te omoară, femeie! Ai grijă, du-te tu femeie”, striga o voce masculină.

Într-un final, cei doi s-au luat la bătaie și au ajuns la spital

După ce pagubele au fost produse, cei doi vecini s-au aprins și mai tare, așadar s-au luat la bătaie. Din păcate, ambii au ajuns la spital cu răni. În continuare, bărbatul care a intrat peste vecin în curte cu buldoexcavatorul este cercetat penal. Cel care a făcut publice imaginile pe pagina de Facebook a postat și un mesaj despre întreaga întâmplare care a avut loc noaptea trecută.

Casă distrusă gelozie

Un bărbat s-a răzbunat pe vecinul său și i-a dărâmat casa din gelozie.

[Sursa foto: Poliția Capitalei - Facebook]

Citește și: EXCLUSIV: Hoții care l-au bătut până la moarte pe afaceristul Adrian Kreiner au lăsat în urma lor niște semnale. Expert criminolog: ”Au transmis și altor datornici ce pot păți dacă nu-și achită datoriile la timp”

”Cică "buldozeristul" a băut la tipul cu casa până și-a adus aminte ca îl bănuise cândva că ar fi avut ceva cu nevastă-sa. Și fiind "buldozerist", s-a gândit ca a venit, in sfârșit, timpul sa treacă peste... Rezultat final: au ajuns la Urgențe pentru probe biologice și contuzii ușoare...”, a scris bărbatul în descriere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si