Într-un moment de slăbiciune, gemenele Alana și Leila, în vârstă de 12 ani, s-au privit în ochi pentru ultima dată, s-au luat de mână și s-au aruncat în gol de la etajul trei al unui bloc din Spania.

Citește și: Fata cu părul roz s-a sinucis la doar 23 de ani după un val de atacuri online. "Semeni cu o prostituată"

Înainte de a lua decizia nebunească, cele două surori, originare din Argentina, au lăsat bilete de adio pe balcon.

Citește și: Adriana a salvat o fetiță de la înec înainte să-și pună capăt zilelor. Detalii cutremurătoare despre eleva de 14 ani umilită la școală

Bunicul fetelor a făcut publică scrisoarea de adio pe care acestea au lăsat-o înainte de a lua această decizie fatală.

gemene alana leila spania sinucis

Bunicul gemenelor Alana și Leila a făcut publică scrisoarea de adio

[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

,,M-am săturat să fiu agresată la școală, nu mai suport.

Vreau să fiu fericită, dar evident că voi suferi toată viața și am luat decizia de a nu continua”, a scris una dintre fete.

Una dintre fete s-a sacrificat de dragul celeilalte

Alana a mărturisit că nu a mai putut face față hărțuirii de la școală, deoarece copila se identifica mai mult cu sexul masculin și le ceruse apropiaților să o numească Ivan.

Dar cum fata nu s-a simțit înțeleasă, ba chiar a fost batjocorită la școală, a decis să-și ia viața. În schimb, sora ei, Leila, a scris în biletul de adio că a recurs la gestul extrem pentru ca nu o putea lasa singura in suferinta pe sora ei.

Citește și: Adriana, o elevă de 14 ani, și-a luat viața după ce a fost umilită la școală

„Îmi cer scuze tuturor. Știți cât de mult o iubesc pe sora mea. Am văzut tot bullyingul de care suferă. O să fac ce decide ea. O voi însoți oriunde dorește”, a mărturisit copila.

Un oraș întreg în stare de șoc

Drama lor, care a stârnit multă emoție în întreaga țara, a scos din nou la iveală cât de periculos este bullyingul în rândul tinerilor.

"Vorbeam ca și cum eram o familie. Ne strigam verișoare. Sunt doi ani de când sufereau de bullying, dar nimeni nu a făcut nimic. În afara școlii, fetele erau fericite", spune o prietenă de familie.
Doar una dintre fete a supraviețuit fiind în stare gravă la spital.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Locul de unde s-au aruncat în gol gemenele Alana și Leila

Locul de unde s-au aruncat în gol gemenele Alana și Leila

[Sursa foto: Twitter]

"Ele nu se luau de nimeni. Eu doar le vedeam pe aici și erau fete foarte bune, foarte bune într-adevăr, nu are nimeni ce să spună". Părinții sunt în stare de șoc, nu sunt bine. Încă trebuie să asimileze toată situația.

Mai mulți vecini au adus pancarte cu mesaje de susținere și au aprins lumânări în amintirea surorii care și-a pierdut viața.

Consiliul Local a ținut un minut de reculegere în semn de condoleanțe. De asemenea, au fost decretate trei zile de doliu și au fost anulate toate evenimentele de Carnaval care mai aveau de făcut în municipiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si