Aproximativ 60 de pompieri au încercat să stingă focul care a cuprins o locuință dintr-o zonă rezidențială din sudul Londrei și au scos copiii afară, din păcate prea târziu pentru cei mici, transmite BBC.

Citeste si: VIDEO| Un minor de 15 ani, reținut în cazul incendiului de la Constanța 

Două perechi de gemeni, uciși de flăcări

Copiii au fost resuscitați fără succes la fața locului și apoi transportați la spital, unde au fost declarați decedați. Este vorba de două perechi de gemeni de 3 și 4 ani, despre care se crede că sunt rude, potrivit primelor informații.

„Este un incident care a lăsat pe toată lumea fără cuvinte, într-o profundă tristețe”, a declarat Andy Roe, comisarul de pompieri din Londra.

Citeste si: VIDEO| Tragedie la o clinică de psihiatrie în Osaka. Cel puțin 24 de persoane au murit într-un incendiu

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Gândurile mele sunt la familia și prietenii copiilor, la întreaga comunitate locală și la toți cei care vor fi afectați de acest incendiu”, a mai spus șeful serviciului de pompieri.

Cauza incendiului este necunoscută în acest moment, urmând să fie elucidată în cursul anchetei, transmite ABC News.

Citeste si: VIDEO| O tragedie a avut loc în Australia, după ce castelul gonflabil în care se aflau a fost luat de vânt. Patru copii și-au pierdut viața

Presa britanică a dat publicității fotografiile celor patru copii:

Sursa foto: Yahoo News


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si