Scene desprinse din filmele de groază lângă Braşov. 60 de câini dintr-un adăpost amenajat în locul fostului abator din Prejmer au fost găsiţi într-o stare avansată de descompunere, lăsaţi să moară de foame şi de sete de cel care trebuia să aibă grijă de ei. Printre aceştia se numără şi căţelul proprietarului, care l-a însoţit pe acesta peste tot în ultimii ani. Ca printr-o minune, au fost găsiţi şi 14 supravieţuitori.

Ieri, în căutarea lui Bogdan C. au plecat atât poliţiştii, cât şi iubitorii de animale care l-au sprijinit cu bani în intenţia declarată a acestuia de a salva animalele fără adăpst. În jurul orei 16, automobilul acestuia a fost găsit de un iubitor de animale pe o stradă din Braşov.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Aproape 8.000 de oameni cer înschisoare pentru proprietarul adăpostului printr-o petiţie online. Acesta este acuzat că este autorul unui adevărat genocid pe care l-a pus la cale în ultimele luni. În tot acest timp, bărbatul a solicitat şi a primit donaţii atât din ţară, cât şi din străinătate. În ultimele luni, acesta ar fi refuzat să mai comunice cu cei care îi lăsaseră animalele şi să le trimită fotografii cu acestea.

El a refuzat şi accesul celor care au încercat să vină personal să verifice starea câinilor. Culmea este că la adăpost au fost găsite sute de kilograme de hrană pentru animale şi zeci de cutii de hrană umedă. 

Câinii salvaţi au fost mutaţi într-un adăpost din Braşov (fotografii: Andreea Huszar).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si