Din fericire, Andreea Bălan este din ce în ce mai bine și nu necesită transferul într-un alt spital, așa cum se vehicula.

“In urma zvonurilor lansate in ultimele ore, doresc sa INFIRM public intentia familiei de a o transfera pe Andreea de la Spitalul Clinic Sanador, unde este in continuare internata si se bucura de cea mai buna ingrijire. Facem un apel pe aceasta cale celor care o pretuiesc, sa ne respecte dorinta de intimitate si sa nu puna presiune pe noi. 

Multumim tuturor celor care au un gand bun si ne sunt alaturi!” este mesajul apărut pe pagina de Facebook a actorului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Artista este acum la terapie intensivă, atent monitorizată de o echipă medicală care o va supraveghea în zilele următoare şi va decide când va fi externată.

Ce s-a întâmplat

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii prin cezariană. Cântăreața este căsătorită cu George Burcea din martie 2017, cei doi mai au împreună o fetiță, pe Ella, iar acum artista a mai adus pe lume o fetiță, pe Clara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si