Printre cei care au venit la eveniment a fost și George Burcea, soțul Andreei Bălan.

Citeste si: Antrenor de gimnastica, acuzat ca a facut sex cu o eleva de-a lui in masina! Pedeapsa primita de barbat i-a scandalizat pe parinti!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

El a venit îmbrăcat la patru ace, a fost relaxat și a stat de vorbă cu presa. El a oferit și răspunsuri legate de perioada dificilă prin care a trecut acum o săptămână. "Andreea e foarte bine și și-a revenit excepțional de repede. Era normal pentru că ea este o luptătoare. Eu o ajut în casă. Sunt genul de bărbat perfect în casa doamnelor. Sunt omul care face orice pentru că altfel înnebunește", a declarat George.

Citeste si: Fetița ei de trei ani a murit sufocată în mașină în timp ce ea făcea sex cu șeful ei! Femeia lucrează ca polițist într-un oraș important din țară!

Actorul s-a obișnuit să fie tată a două fete și spune că totul merge perfect în viața lui.

"Clara este foarte cuminte. Sunt fericit că am avut parte de doi copii excepționali. Acum suntem într-un punct în care ne-am stabilizat foarte bine", a mai spus el.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si