Close sidebar
Close sidebar

George Burcea, soțul Andreei Bălan, prima APARIȚIE PUBLICĂ după ce soția lui a fost la un pas de moarte! Unde a fost văzut SINGUR, fără ea!

Aseară, la Teatrul Național din București, a avut loc decernarea premiilor Gopo, iar la eveniment a participat toată crema actoricească a României.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Printre cei care au venit la eveniment a fost și George Burcea, soțul Andreei Bălan.

Citeste si: Antrenor de gimnastica, acuzat ca a facut sex cu o eleva de-a lui in masina! Pedeapsa primita de barbat i-a scandalizat pe parinti!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

El a venit îmbrăcat la patru ace, a fost relaxat și a stat de vorbă cu presa. El a oferit și răspunsuri legate de perioada dificilă prin care a trecut acum o săptămână.

"Andreea e foarte bine și și-a revenit excepțional de repede. Era normal pentru că ea este o luptătoare. Eu o ajut în casă. Sunt genul de bărbat perfect în casa doamnelor. Sunt omul care face orice pentru că altfel înnebunește", a declarat George.

Citeste si: Fetița ei de trei ani a murit sufocată în mașină în timp ce ea făcea sex cu șeful ei! Femeia lucrează ca polițist într-un oraș important din țară!

Actorul s-a obișnuit să fie tată a două fete și spune că totul merge perfect în viața lui. "Clara este foarte cuminte. Sunt fericit că am avut parte de doi copii excepționali. Acum suntem într-un punct în care ne-am stabilizat foarte bine", a mai spus el.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI