Close sidebar
Close sidebar

George Ivascu, viitorul Ministru al Culturii, este mason declarat! Ce avere are actorul?

Actorul George Ivascu este unul dintre cei mai saraci viitori ministri ai cabinetului Dancila.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

George Ivascu, viitor Ministru al Culturii, are una dintre cele mai saracacioase declaratii de avere dintre oamenii politici trimisi sa conduca tara in noul guvern.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ivascu a ocupat pana acum fotoliul de director al Teatrului Metropolis, unde a castigat 54.864 lei intr-un an. El si-a intregit veniturile ca profesor la UNATC, unde a primit 38.096 lei. Actorul locuieste intr-o casa de 95 mp, in comuna ilfoveana Balotesti, achizitionata in 2015.

El nu detine terenuri sau masini personale, in schimb are o colectie de instrumente muzicale, tablouri si antichitati in valoare de 5.000 euro.

S-a casatorit de trei ori cu aceeasi femeie

La capitolul conturi bancare, George Ivascu a trecut suma de 154.253, „compensata” prin patru imprumuturi de 66.000 euro si 85.000 lei.
George Ivascu are 49 de ani si este casatorit pentru a treia oara cu regizoarea Alice Barb.

In 2004, el a primit Ordinul Meritul Cultural in Grad de Cavaler din partea presedintelui Iliescu. Ivascu este mason declarat, el facand parte din Marea Loja Nationala Romana. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI