Close sidebar
Close sidebar

George și Mădălina de la „Puterea Dragostei” - în vizită la mănăstire. Ce planuri de viitor are cuplul

George și Mădălina de la „Puterea Dragostei” își trăiesc iubirea în România. Cuplul format în casa iubirii de la Kanal D a mers la mănăstire.

Georgiana Balaban,

George și Mădălina de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

George și Mădălina de la „Puterea Dragostei” au decis să părăsească emisiunea de la Kanal D pentru a-și trăi iubirea departe de camerele de luat vederi. Cei doi îndrăgostiți s-au filmat în parc, în pat, ba chiar în vizită la o mănăstire. Cuplul își petrece majoritatea timpului împreună făcând diferite activități.

Mădălina și George sunt mai fericiți ca niciodată. Conform foștilor colegi ai celor tineri, George i-a oferit deja inelul Mădălinei. Ba chiar, cei doi ar dori să se căsătorească în viitorul apropiat. Deși, s-a zvonit că Mădălina de la „Puterea Dragostei” ar fi însărcinată, șatena nu a confirmat, nici infirmat, acest lucru.

George și Mădălina- la mănăstire.
[Sursa foto: Instagram]

George și Mădălina de la „Puterea Dragostei”- cuplu format în casa iubirii de la Kanal D

George și Mădălina de la „Puterea Dragostei” s-au cunoscut în cadrul competiției televizate. Bărbatul abia ieșise recent dintr-o relație cu Mona Stoian. Șatena și-a exprimat aprecierea și atracția față de el, așa că cei doi au început să se cunoască mai bine.

Tânăra a luat decizia de a ieși din cadrul show-ului TV pentru a se iubi în liniște cu George.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Jador sau Culiță Sterp?! Pe cine susține Ella de la „Puterea Dragostei”?

Pe 7 martie 2021, în gala de duminică, cei doi au anunțat că vor părăsi emisiunea împreună. „Decizia am luat-o eu pentru că s-au adunat mai multe. Nu mai suport. O să ne vedem în curând. Vrem să vă mulțumim, doamna Cristina(...) La mine s-au adunat foarte, foarte multe.

Nu sunt robot, sunt om. Nu sar la bătaie, nu înjur și nu mă iau de trecutul cuiva. N-am mai putut și am fost foarte nervoasă. În afara faptului că am trântit o ușă, eu n-am făcut nimic”, a declarat Mădălina de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Roxana Buzoiu de la „Puterea Dragostei” face dezvăluiri incendiare despre noul său iubit: „Gropițele și roșeața din obraji!”

Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei, le-a urat celor doi îndrăgostiți să se iubească mereu și să fie împreună pentru totdeauna. Concurentele au dezvăluit că George ar avea deja inelul de mai bine de două săptămâni și urmează să o ceară în căsătorie pe iubita lui. „Are deja inelul! Îl are de două săptămâni!”, a spus una dintre concurente. Întrebată dacă motivul pentru care vrea să părăsească emisiune este faptul că ar fi rămas însărcinată, Mădălina de la Puterea dragostei a râs, însă a negat acest zvon.

Citeste si: Cum arată mama concurentei Aya de la Puterea Dragostei. Sunt ca două picături de apă: ”Îi datorez tot”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Mă bucur foarte mult. Voi chiar ați arătat aici că ați avut Puterea dragostei. Sper să vă iubiți mult. Mi-aș fi dorit să vă văd în finală, poate chiar să câștigați. Sper ca relația voastră va fi pentru totdeauna”, le-a urat Cristina Mihaela celor doi.

Citeste si: Mădălina de la Puterea Dragostei este însărcinată? “Ohhh…. Daaaaaa!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI