Close sidebar
Close sidebar

George Simion, liderul AUR, vrea alegeri anticipate. "Națiunea română are nevoie de conducători acum”

Liderii AUR au vorbit, vineri seara, la AlephNews, despre posibilitatea organizării alegerilor anticipate, prezidențiale sau parlamentare: „Să nu așteptăm până-n 2024, pentru că națiunea română are nevoie de conducători acum”.

Razvan Ilie,

George Simion, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, susține că președintele Klaus Iohannis nu este deloc iubit de popor

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

S-ar putea să avem și alegeri anticipate, prezidențiale sau parlamentare. Noi dacă nu votăm niciun guvern și cerem suspendarea lui Klaus Iohannis să nu așteptăm până-n 2024, pentru că națiunea română are nevoie de conducători acum, nu în 2024 ”, a afirmat George Simion, vineri seară, la emisiunea Marius Tucă Show.

La rândul său, celălalt copreședinte al AUR, Claudiu Târziu, a venit cu explicații. „Vedem cu toții că alcătuirea Parlamentului e foarte diversă și se pot foarma majorități foarte greu și foarte fragil. E foarte probabil să se declanșeze anticipate dacă lucrurile vor ajunge într-o tensiune mai mare în Parlament. E normal să se întâmple asta”, a declarat Târziu la postul TV.

Citeste si: Scandal uriaș între Monica Tatoiu și George Simion. Cum a ajuns Tatoiu în AUR fără să știe

Partidul AUR vrea să-l suspende pe Klaus Iohannis

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor, formațiunea nou intrată în Parlament, a anunțat imediat după alegerile din 6 decembrie că va iniția suspendarea președintelui Klaus Iohannis. George Simion se declară revoltat de intenția lui Klaus Iohannis de a-și numi propriul guvern, după ce a pierdut alegerile.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

George Simion, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor,  formațiunea care a obținut aproape 10 procente din voturi, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat, susține că președintele Klaus Iohannis nu este deloc iubit de popor și acest lucru s-a văzut la votul din 6 decembrie. 

„Mă uit către PSD și nu înțeleg de ce nu inițiază suspendarea președintelui. Dacă nu inițiază PSD-ul, o vom iniția noi.

Un președinte trebuie să fie un mediator, nu trebuie să fie un competitor electoral. Dacă am fi fost prima sau a doua forță politică în România, cu siguranță am fi cerut suspendarea acestui președinte care nu este iubit de poporul român, după cum s-a văzut la vot. Poporul român i-a acordat președintelui Iohannis 25%”, a declarat liderul AUR, George Simion.

Citeste si:   Anunțul-surpriză al liderilor AUR. E uluitor ce s-a întâmplat în doar 24 de ore după alegeri

George Simion, atac la Iohannis: Un președinte trebuie să fie un mediator, nu trebuie să fie un competitor electoral

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI