A fost o bătălie cruntă pentru primăria Sectorului 1. George Tuță și Clotilde Armand "s-au bătut" pentru a ocupa funcția de primar al sectorului. La o diferență de câteva sute de voturi, Clotilde Armand a pierdut scaunul de primar. 

Pentru următorii patru ani, primarul Sectorului 1 va fi George Tuță, informează BEC.

George Tuță, noul primar în Sectorul 1

A fost scandal la primăria Sectorului 1. Bătălia a fost strânsă între Clotilde Armand și George Tuță. 

Citește și: VIDEO Câștigătorii alegerilor, chef cu șampanie și artificii! Cei care au reușit să obțină postul de primar au petrecut de zile mari

George Tuță, primar în Sectorul 1! Clotilde Armand a pierdut la câteva sute de voturi

[Sursa foto: istockphotos]

În urma rezultatelor parțiale, George Tuță s-a poziționat pe primul loc în rândul votanților. Clotilde Armand, edilul sectorului în perioada 2020-2024, a cerut ca voturile să fie numărate din nou, având suspiciuni de fraudă.

"Scurt update:

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

- Am depus cerere de renumărare a voturilor;

- Am sesizat autoritățile privind tentativele de fraudă de la mai multe secții de votare;

Vă reamintesc pentru toți cei care ați auzit declarații publice ale mai multor politicieni să nu mergeți după fentă fiindcă s-au numărat oficial până azi doar 40 de secții din totalul de 166. Diferența de voturi pe numărătoare paralelă a partidelor este foarte, foarte mică și de aceea s-au grăbit unii din PNL și PSD să arunce public cu mesaje false că au câștigat;

- Ne lipsesc foarte multe voturi în secțiile cu probleme, acolo unde i-am prins că vor să fure.

De asemenea, au fost mari probleme cu urna mobilă. Așteptăm numărătoarea și datele oficiale. Noi am mai pățit așa ceva în 2016. Știe și Ciolacu cum ne-au furat atunci", a scris pe Facebook, Clotilde Armand, după primele rezultate care îl clasa pe George Tuță pe primul loc.

Citește și: Nicușor Dan, planuri mari pentru București. Ce realizări vrea să bifeze până la sfârșitul anului: "Va fi un etalon"

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

George Tuță, primar în Sectorul 1! Clotilde Armand a pierdut la câteva sute de voturi

[Sursa foto: istockphotos]

Cererea Clotildei Armand a fost respectată. Voturile au fost numărate din nou, iar George Tuță a fost declarat câștigător al primăriei Sectorului 1.

”Dați-mi voie să mulțumesc și echipei cu care am făcut campania. A fost o perioadă de muncă, o perioadă grea, dar țin să mulțumesc și partenerilor, dar și colegilor din Partidul Național Liberal și mai ales domnului Andrei Chiliman, fostul primar al Sectorului 1, care a fost alături de mine și care căruia i-am făcut promisiunea de a continua proiectele care au transformat Sectorul 1 în capitala Capitalei. Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru răbdarea și acest efort în cele trei zile cât s-au numărat și s-au centralizat voturile în Sectorul 1", a spus George Tuță.

George Tuță a câștigat primăria Sectorului 1 obținând 35.910 de voturi. La o diferență de 868 de voturi, pe locul doi, s-a poziționat Clotilde Armand.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si