Georgeta, o muncitoare româncă în vârstă de 43 de ani găsită fără viață joi, 1 decembrie 2022, la orele după-amiezii, în contrada Ritornella, între Belpasso și Paternò, în provincia Catania. Femeia era despărțită de soț și avea o fiică în orașul natal. Georgeta lucra ca muncitor agricol și locuia într-o cabană la țară, în apropierea unei ferme din oraș.

Citește și: Atentat la Ambasada Italiei în Grecia: mașina prim-consilierului a explodat în parcare

Polițiștii companiei Paternò au preluat ancheta, în timp ce noaptea trecută, la fața locului au intervenit și colegii de la unitatea de anchetă a comandamentului provincial Etna, coordonată de Procuratura din Catania.

Polițiștii încearcă să-l găsească pe asasinul Georgetei

Pentru moment, este exclus ca această crimă să se fi produs în familie: românca era despărțită, dar fostul soț, tot român, nu mai locuiește în Sicilia. Bărbatul se mutase în România cu ani în urmă, împreună cu fiica pe care o avea cu femeia ucisă. Un alt fapt cert este că asasinatul nu a avut loc în timpul unui jaf: în căsuța în care femeia locuia singură, totul era la locul lui, nu s-au găsit urme care să-i conducă pe anchetatori la ipoteza unei crime care să culmineze cu un act de pradă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: De ce s-a sinucis Gabriel Apostol?! Un apropiat știe de ce și-a injectat benzină în vene

Potrivit jurnaliștilor de la CataniaToday, oamenii legii au încercat toată noaptea să deschidă o pistă în cazul asasinatului Georgetei. S-a dispus efectuarea unei autopsii pentru a se obține și alte elemente utile cercetărilor, care continuă în ritm alert pentru a-l aduce pe criminal în fața justiției, săpând și în cercul de cunoștințe al femeii.

Parchetul din Catania a deschis o anchetă sub infracțiunea de omor, iar carabinierii au luat declarații de la colegii și prietenii româncei.

Citește și: Moarte tragică a doi preoți din Suceava. Tată și fiu, au avut aceeași soartă, la 25 de ani distanță


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si