Georgiana a plecat și a lăsat în urma ei o familie îngenuncheată de durere. Soțul ei a rămas văduv și cu un mare regret. Cei doi își doreau cu orice preț să devină părinți. Tânăra din Botoșani a murit la doar câteva zile după ce medicii i-au pus un diagnostic crunt, cancerul.

Citește si: Doliu în lumea jurnalistică! Frédéric Leclerc, de la BFMTV, a fost ucis în Ucraina

Nimeni nu credea că tânăra va avea parte de un sfârșit atât de rapid și de crunt. Într-o zi, ea a decis să meargă la medic pentru a face câteva investigații, asta deoarece acuza dureri mari de cap.

De când era mică suferea de diabet și era dependentă de insulină, însă tot timpul s-a bucurat de o viață liniștită și fără griji. Ea era fericită pentru că se căsătorise cu partenerul ei pe care îl adora.

Tânăra a pierit înainte de a deveni mamă

Românca a murit cu un mare regret în suflet. Ea nu a apucat să devină mamă înainte de a-și lua rămas bun de la cei dragi. După vizita la medic din cauza durerilor de cap ea a aflat că suferă de cancer.

Citește si: Sorina manelista trece prin clipe de coșmar. Cântăreața se zbate între viață și moarte

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Medicii au anunțat-o că are o tumoră pe creier și trebuie să fie operată de urgență. Aceasta a decis să facă intervenția cât mai repede, însă medicii nu au reușit să o salveze. Georgiana a decedat la scurt timp după intervenție și la doar câteva zile după ce i s-a descoperit cancerul.

Vestea decesului a șocat pe toată lumea. Fata avea toată viața înainte și chiar dacă suferea de diabet niciodată nu a vorbit despre acest lucru și mereu zâmbea și era fericită.

„Dumnezeu să te ierte, fetiță frumoasă și sufletista... Suflet bun și blând! Ai fost un caracter desăvârșit!! Nu te voi uita niciodată..Planul omului este unul, dar planul lui Dumnezeu este altul...”/ „Drum lin către stele Verișoara mea "Georgica"!”/ „Condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace și să-i fie țărâna ușoară!”, au fost câteva dintre mesajele de durere scrise pe rețelele de socializare după moartea tinerei.

Citește si: Marele actor Ray Liotta a murit în somn

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Familia româncei se pregătește acum pentru cel mai greu moment, clipa în care va trebui să-și ia rămas bun de la ea pentru totdeauna.

Cu toții își vor aminti cu drag de ea și nu vor uita momentele frumoase pe care le-au petrecut împreună.

Georgiana și soțul ei erau căsătoriți de cinci ani. Cei doi își făceau planuri de viitor. Din păcate, nimic din toate astea nu se vor mai realiza, iar bărbatul va trebui să o conducă pe ultimul drum pe cea care i-a fost parteneră și cu care își dorea să facă un copil.

Citește si: Oana Lis, în doliu! A făcut anunțul în urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare: "Să-mi iau rămas-bun"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si