Polițiștii din Dâmbovița le caută de ore bune pe două adolescente care au dispărut de la un centru social din localitatea Găești. Ambele au 13 ani și au fost date dispărute joi, în cursul orei 18:00.

Oamenii legii încearcă să afle unde se află adolescentele și în ce context au dispărut. A fost emis un mesaj RO-Alert în acest caz. 

Citește și: „Am vrut să mă arunc în fața mașinii” Mama Luizei Melencu își strigă durerea, la 5 ani de la dispariția fiicei ei! Femeia a fost la un pas de sinucidere de mai multe ori

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

fete disparute, cautari politie, 112

Oricine are informații despre adolescente este rugat să sune la 112

Polițiștii au făcut publice semnalmentele adolescentelor în vârstă de 13 de ani.

Dacă cineva are informații despre cele două minore sau știe unde se află acestea, este rugat să sune de urgență la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

„La data de 1 august a.c.,

în jurul orei 18:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați de un asistent din cadrul D.G.A.S.P.C Dâmbovița cu privire la faptul că, minorele Bolocan Georgiana Valentina de 13 ani, din localitatea Olteni şi Ozun Nicoleta-Lavinia de 13 ani, din localitatea Produlești au plecat voluntar din cadrul CSS Găești, unde erau cazate şi nu au mai revenit. Semnalmente Bolocan Georgiana Valentina: înălţime 1,45 m, greutate 55 de kg, ochii negri, părul negru și lung.
Semnalmente Ozun Nicoleta-Lavinia: înălţime 1,40 m, greutate 50 de kg, ochii căprui, părul șaten și lung. Persoanele care dețin informații utile cu privire la minorele dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”
, se arată în comunicatul poliţiştilor.

Citește și: VIDEO Sute de oameni au participat la înmormântarea liderului Hamas. Tel Avivul se pregătește de un nou atac

fete disparute, cautari politie, 112


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si