Agentul de poliție care a ieșit în centrul atenției este Vasile Tunaru. Evenimentul amuzant a avut loc joi, 2 februarie, când un șofer care transporta lemn a fost oprit în trafic, la un control de rutină, de către un echipaj de poliție. 

Agentul de poliție s-a urcat pe capota mașinii

Tânărul a declarat că a respectat întru totul indicațiile polițistului, a prezentat documentele, însă a s-agentul a urcat în camionetă, cu picioarele pe cabina acesteia, iar mai apoi i-a transmis să aștepte până va veni un pădurar să cubeze lemnele, pentru a se stabili dacă ceea

ce era consemnat în avizul de transport corespunde cu respectiva cantitatea din camionetă.

Citește și: Accident rutier grav în Covasna: Două persoane au murit, printre care și o tânără de 18 ani

Șoferul l-a atenționat pe polițist că nu e normal să se urce cu picioarele pe mașină, însă comentariul său l-a costat patru ore de așteptare în mașină, în fața postului de poliție din Scoarța.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În cele din urmă, mașina a fost escortată la Ocolul Silvic Tg-Cărbunești, unde s-a constatat de către un lucrător silvic că aceasta transporta 0,6 mc de lemn din altă esență fată de cea consemnată în documente.

Citește și: Preot din Constanța în stare gravă la spital, după ce ar fi ingerat o ”substanță necunoscută”

Astfel, șoferul a fost amendat cu 1.000 de lei. Acesta consideră că polițistul a comis un abuz împotriva sa și e decis să sesizeze superiorii acestuia, precum și organele judiciare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si