Zilele trecute, romanca a aflat ca fiul ei, Mihai, i-a trimis o scrisoare presedintelui Finlandei, Sauli Niinistö, pentru a-i cere sa se implice in acest caz cutremurator.

"Dupa ce a facut astfel incat dupa o luna de zile dr.Camelia Smicala sa nu isi poata vedea copiii, serviciul social din Tampere inlesneste unei alte persoane posibilitatea de a face impreuna cu Mihai o plimbare cu barca (ii multumim frumos).

Nu este mama lui, nu este sora lui mai mare, nu este din familie. Fotografiile arata cat de nefericit si de ingandurat este Mihai”, se precizeaza in postare de pe Facebook a unei prietene de familie si sustinatoare a Cameliei Smicala, Carmen Brandt.

Tot ea precizeaza ca Maria, sora lui Mihai, este la o alta casa de copii.  „Maria nu a participat si are alt program: ea se uita toata ziua la televizor. Stim de la bunica ei ca Maria nu mai comunica, raspunde monosilabic la orice intrebare si nu mai poate sa rada. In putine cuvinte, portretul unui copil traumatizat ”, a declarat aceasta, potrivit adevarul.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

La randul ei, femeia a reactionat pe Facebook, spunand ca gestul disperat la fiului ei arata ca acestia vor sa se intoarca

acasa.

„Copilul meu care are doar 11 ani, nu este lasat sa-si traiasca linistit copilaria alaturi de surorile lui, in familia harazita de Dumnezeu. In loc sa se joace, sa invete si sa-si construiasca vise, Mihai se framanta si scrie apel dupa apel oamenilor pe care el ii considera puternici si drepti, cerandu-le clementa de a-l elibera pe el si pe sora lui Maria, din casele de copii. Ultima scrisoare este adresata presedintelui Finlandei! Copiii mei sunt suficient de mari si de destepti incat sa inteleaga nedreptatea care li se face, zi dupa zi. Copiii mei vor acasa!”.

Citit mai mult AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si