„Domnul Popa Ion este un barbat de 66 de ani, singur, fara niciun ajutor, cu ambele picioare amputate. Acesta locuieste in satul Calpodesti din Comuna Dealu Morii, un sat izolat din Judetul Bacau. Lipsit de ajutor, de multe ori este nevoit sa supravietuiasca zile intregi fara apa sau mancare, doar cu speranta ca va primi ajutor. Domnul Popa are un baiat plecat in Italia de cativa ani de care nu mai stie nimic.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

La fel ca in 2012, plutonierul Teletin Tudorel, sergentul major Chiriac Stefan si sergentul major Avram Valentin din cadrul Grupei de supraveghere si interventie din Comuna Podul Turcului, au plecat ieri spre satul greu accesibil situat in comuna Dealu Morii si au reusit sa ofere o mâna de ajutor. Au adus alimente, apa, au taiat lemne, au facut focul, au deszapezit curtea, dar poate cel mai important pentru domnul Popa a fost ca, dupa mult timp, a reusit sa vorbeasca cu cineva care sa-l asculte.

Adesea sunt numiti eroi sau salvatori, dar cei doi jandarmi iti vor spune de fiecare data cu modestie ca si-au facut doar datoria. Intr-adevar domnilor, v-ati facut datoria pe deplin, insa dincolo de datorie, ati dovedit ca sunteti oameni de toata isprava!”, postata pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Romane.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si