Fugită în Costa Rica tocmai pentru a evita încarcerarea în România, după ce a fost condamnată definitiv în dosarul ”Gala Bute”, Elena Udrea a fost reţinută în San Jose de o brigadă Interpol, ajungând până la urmă în detenţie. În ciuda faptului că a născut recent, fostul ministru al turismului este deţinută măcar pentru două luni în închisoarea Buen Pastor din capitala ţării, în condiţii mizerabile. Fetiţa Elenei, Eva Maria, a rămas în grija logodnicului Adrian Alexandrov şi a mamei Elenei, Maria, aflaţi şi ei în Costa Rica.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De la mare distanţă, din Italia, acolo unde lucrează de ani buni, mama lui Adrian Alexandrov, practic soacra Elenei Udrea, se gândeşte mereu la ei, ţinând legătura prin telefon cu băiatul ei. Pe 8 noiembrie, de onomastica nurorii ei (n.r. Pe Elena Udrea o mai cheamă şi Gabriela), mama lui Alexandrov a împărtăşit cu cei dragi o rugăciune specială: ”Doamne, te rog să ai grijă de toate persoanele pe care le iubesc, de familie şi de prieteni. Binecuvânteaza-le ziua de astăzi şi toate zilele care vor veni!”. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si