Close sidebar
Close sidebar

Gest emotionant pentru oamenii strazii din Cluj. A fost realizat "cuierul gratuit cu haine groase"

Parohia Unitariana din Cluj a urmat exemplul altor tari si a venit in sprijinul oamenilor strazii realizand un „cuier gratuit cu haine groase”. Aici, cei mai bogati pot lasa obiecte de imbracaminte, iar cei nevoiasi pot lua o haina gratuit.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Cuier gratuit! Daca iti e frig ia o haina! Daca ai maimulte, agata una pe cuier!”, scrie pe panoul de lânga cuierul amenajat pe gardul Parohiei Unitariene Cluj.

Sursa foto: stiridecluj.ro

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Reprezentantii Parohiei spun ca s-au inspirat dupa o serie de initiative din alte tari. ”Am pus aici niste umerase si oricine poate veni sa lase o haina de care nu mai are nevoie. Este un gest simplu in aceste zile extrem de friguroase”, spun acestia, potrivit stiridecluj.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI