Viorel Andrei lucra din 2002 în cadrul Poliției Olt, la Biroul de Rutieră. Din anul 2018 a fost detașat în cadrul Serviciului Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Vehiculelor Olt.

Familia și prietenii nu se așteptau la acest gest șocant

După aflarea veștii sute de mesaje au curs pe pagina lui de Facebook. ”DRUM LIN CĂTRE ÎNGERI, OM MINUNAT! N-am crezut vreodată că voi posta asta! Sper din tot sufletul ca acolo Sus Dumnezeu să îţi întoarcă toate faptele bune pe care le-ai făcut aici pe pământ şi toate lacrimile noastre

să te ajute sa ajungi în locul pe care îl meriti, SUFLET BUN! Adio prieten drag! “, este unul dintre mesajele de adio postate.

”Prea devreme ai ales să pleci fără sa te uiţi înapoi lăsând suflete suferinde, suflete fragile, suflete rupte din tine care aveau cea mai mare nevoie de tine. De ce ai ales tu acest drum întunecat şi rece? De ce tu, un om minunat? Ne-ai lăsat fără cuvinte” DRUM LIN CATRE INGERI, PRIETEN DRAG !“, este un alt mesaj.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Drama actriței din Familia Bundy. Christina Applegate a fost diagnosticată cu scleroză multiplă

O boală incurabilă l-ar fi adus în pragul sinuciderii

Apropiații susțin că Andrei suferea de o boală incurabilă. Cu toate acestea prietenii si familia sunt în stare de șoc. Andrei ar fi împlinit în septembrie 40 de ani.

Citeste si: Cu ce boală se lupta Robin Williams. Celebrul actor ne-a părăsit în urmă cu 7 ani

A fost implicat în numeroase cazuri umanitare

Andrei Viorel avea în spate o carieră de 20 de ani în poliție și își făcea treaba cu plăcere și devotament pentru ceilalți. Colegii și apropiații susțin că s-a implicat în numeroase cazuri umanitare.

Citeste si: Tentativa de sinucidere la 11 ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si