O româncă în vârstă de 37 de ani, care a avut nervii întinși la maxim în momentul în care a aflat că iubitul său s-a întors la fosta soție, a luat decizia de a se răzbuna. Zis și făcut. Astfel, femeia, care este rezidentă în localitatea italiană Montoro, provincia Avellino din Campania, a incendiat autoturismul iubitului său.

Citeste si: 40 de migranţi şi două călăuze, prinşi când au încercat să treacă ilegal frontiera României spre Ungaria

Conform jurnaliștilor publicației  Il Mattino, episodul, parcă desprins dintr-un film de la Hollywood, a avut loc în noaptea de 1 spre 2 septembrie 2022, în jurul orei locale 02:00, atunci când un autoturism staționat pe via Panoramica din localitatea menționată mai sus a fost cuprinsă de flăcări și a ars ca o torță.

Persoanele care locuiesc în zonă au solicitat imediat intervenția pompierilor, iar în scurt timp, aceștia au ajuns la fața locului și au stins flăcările. Din păcate însă, din mașină nu a mai rămas decât caroseria, fiind carbonizată complet.

Oamenii legii au descoperit ca mașina a fost incendiată intenționat

La fața locului au intervenit și carabinierii din localitatea Solfora care, după ce au constatat că este vorba despre un incendiu provocat intenționat, au început să caute persoana responsabilă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit primelor cercetări, oamenii legii au raportat că incendiul a fost provocat de iubita proprietarului mașinii, o româncă în vârstă de 37 de ani care încă se afla la locul incendiului.

Citeste si: O româncă din Spania ar fi profitat de o femeie aproape oarbă. A intrat peste ea în casă și i-a furat două telefoane mobile 

Femeia a stropit mașina cu benzină, apoi a folosit o brichetă pentru a-i da foc, brichetă care se afla încă asupra sa, au constatat anchetatorii în urma unei percheziții.

Motivul pentru care femeia a recurs la acest gest extrem este acela că era furioasă pe fostul iubit, în vârstă de 40 de ani, pentru că s-a întors la fosta sa soție.

Românca extraordinar de geloasă a fost arestată și mai apoi eliberată, la cererea avocatului Raffaele Tecce, care a reprezentat-o în fața magistratului de caz, dar nu înainte de a primi un ordin de restricție de a se mai apropia de fostul iubit.

Citeste si: Șase cămătari din Hunedoara, reținuți de DIICOT. Bărbații dădeau împrumuturi cu dobânzi de 100% și băteau și sechestrau datornicii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si