Close sidebar
Close sidebar

Gest halucinant al Mirunei, fata batuta de un interlop intr-un bar din statiunea Straja! Salvamontista a cerut publicatiei care a dezvaluit incidentul sa stearga toate informatiile despre ea

Miruna Inel (21 de ani) a fost agresata pe 7 februarie de un interlop, care a ajuns ulterior la inchisoare.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

In noaptea de 7 februarie, Miruna Inel, o tanara salvamontista, era batuta crancen intr-un bar din statiunea Straja de interlopul Sorin Palesica, care a lovit-o cu pumnul pe fata pentru ca aceasta i-ar fi cerut sa vorbeasca frumos si mai incet.

Transportata la spital, Miruna si-a revenit, apoi a depus plangere la adresa batausului, care s-a ales cu dosar lenal. Numai ca, in ultimele luni, mai multe zvonuri aparute in presa locala au sustinut ca tanara si-a retras plangerea la adresa lui Palesica, intelegandu-se amiabil cu agresorul!
Mai mult, zilele trecute, publicatia "Vocea Strazii", care a difuzat in exclusivitate inregistrarea cu momentul cand Miruna este agresata de Palesica, declansand revolta publicului la nivel national, a fost notificata chiar de catre Miruna, care solicita stergerea tuturor informatiilor care o privesc, pentru ca ea nu si-ar fi dat acordul!

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI