Barbatul a contactat un ONG care a reabilitat deja 2 etaje ale sectiei, tot din donatii, si a anuntat ca suporta toate cheltuielile, in valoare de o suta de mii de euro.

Proiectul de reabilitare a ambulatoriului sectiei de Boli infectioase pentru copii de la Spitalul din Arad a luat nastere prin intermediul unor voluntari care au cautat si gasit sponsori.

Anamaria Nyeki, presedintele Asociatiei "Cetatea Voluntarilor" Arad: "Intr-o zi ne-a cautat un om. Un om care a spus ca el ne ajuta. Nu stia cu cat, nu stia ce va face, stia doar ca ne ajuta. Dupa 2 zile, contabila Elena ne-a sunat si ne-a spus ca Sergio face jumate din lucrarile unui ambulator.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sergio Valsania a decis sa doneze peste 100 de mii de euro. Voluntarii au gasit un spatiu nefolosit pe care au decis sa-l reabiliteze. Barbatul s-a oferit sa suporte toate cheltuielile, in semn de multumire pentru romanii angajati la firma lui.

Sergio Valsania, donator: "Eu m-am indragostit de cel mai frumos proiect pentru copii din Arad. Noi suntem optimisti si zicem ca in 4 luni lucrarile vor fi gata.

Compartimentul va avea 200 de metri patrati, cu 12 spatii pentru internari, consultatii sau alte proceduri medicale.

Anamaria Nyeki, presedintele Asociatiei "Cetatea Voluntarilor" Arad: "Ne-am dat seama ca nevoile copiilor sau numarul copiilor care trebuie internati este foarte mare. In cazul unei epidemii, paturile nu ne ajung. Ne-am gandit ce putem face mai mult.

Ambulatoriul costa in total 200 de mii de euro, insa partea de constructii o va face Sergio Valsania cu echipa lui.

Intre 800 si 1.200 de copii beneficiaza, in fiecare an, de serviciile medicale ale Sectiei de Boli Infectioase de la spitalul judetean din Arad. Multe sectii functioneaza in spatii care trebuie reabilitate.
Daca lucrarile vor decurge conform planului, ambulatoriul va fi dat in folosinta chiar de Ziua Copilului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si