Cantina a fost înfiinţată in 2011 de o organizaţie a unor oameni de afaceri turci, “Marathon”, într-un spaţiu al primăriei unde până atunci stăteau doar câinii şi aurolacii. Încăperea seamănă acum mai degrabă cu unul dintre restaurantele care se găsesc peste tot în Bucureşti, în zonele unde sunt clădiri de birouri.

Spaţiul este modern şi respectă standardele igienice şi estetice ale unei cantine corporatiste.

Mese de lemn masiv, gresie, draperii crem, toalete curate şi dotate, bucătărie la vedere iar personalul este foarte amabil.

Ei bine, ieri a fost o zi speciala. In locul angajatilor obisnuiti care-i servesc pe pensionari, de partea cealalta a vitrinei s-au aflat reprezentantii Ambasadei SUA. Consilierul institutiei, alaturi de cativa puscasi marini, au muncit de la primele ore ale diminetii pentru acest eveniment.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

Cu sorturi si zambitori, acestia au raspuns la toate intrebarile nevoiasilor, le-au povestit despre fiecare preparat in parte si s-au asigurat ca toti cei prezenti atat inauntru cat si afara, la coada, se vor bucura de o masa copioasa.

" Am facut acest gest pentru ca se apropie Ziua Recunostintei, un moment cand toti oamenii trebuie sa fie uniti si sa-si ajute semenii nevoiasi.

Fericirea de pe fetele acestor oameni este singurul "multumesc" de care avem nevoie", a spus unul dintre voluntari.

De Sarbatori, oamenii de afaceri turci care au deschis aceasta cantina le pregatesc nevoiasilor romani si mai multe surprize, un program artistic fiind deja in plan.


 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si