Close sidebar
Close sidebar

Gest impresionant facut de afaceristii turci pentru nevoiasii din Bucuresti. Pensionarii sarmani au primit numeroase feluri de mancare servite de voluntari americani.

Varstnicii cu pensii mai mici de 600 de lei, din sectorul 2, care nu isi permit sa-si cumpere in fiecare zi mancare au la dispozitie o cantina unde cativa binefacatori de origine turca le ofera, zilnic, preparate gatite gratuite. 450 de pensionari isi potolesc in fiecare zi foamea avand la dispozitie o gama variata de mancaruri.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Cantina a fost înfiinţată in 2011 de o organizaţie a unor oameni de afaceri turci, “Marathon”, într-un spaţiu al primăriei unde până atunci stăteau doar câinii şi aurolacii. Încăperea seamănă acum mai degrabă cu unul dintre restaurantele care se găsesc peste tot în Bucureşti, în zonele unde sunt clădiri de birouri.

Spaţiul este modern şi respectă standardele igienice şi estetice ale unei cantine corporatiste. Mese de lemn masiv, gresie, draperii crem, toalete curate şi dotate, bucătărie la vedere iar personalul este foarte amabil.

Ei bine, ieri a fost o zi speciala. In locul angajatilor obisnuiti care-i servesc pe pensionari, de partea cealalta a vitrinei s-au aflat reprezentantii Ambasadei SUA. Consilierul institutiei, alaturi de cativa puscasi marini, au muncit de la primele ore ale diminetii pentru acest eveniment.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Cu sorturi si zambitori, acestia au raspuns la toate intrebarile nevoiasilor, le-au povestit despre fiecare preparat in parte si s-au asigurat ca toti cei prezenti atat inauntru cat si afara, la coada, se vor bucura de o masa copioasa.

" Am facut acest gest pentru ca se apropie Ziua Recunostintei, un moment cand toti oamenii trebuie sa fie uniti si sa-si ajute semenii nevoiasi.

Fericirea de pe fetele acestor oameni este singurul "multumesc" de care avem nevoie", a spus unul dintre voluntari.

De Sarbatori, oamenii de afaceri turci care au deschis aceasta cantina le pregatesc nevoiasilor romani si mai multe surprize, un program artistic fiind deja in plan.


 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI