Nu a existat bucurie mai mare pentru cei 8 copii din Galati, decat cea in care au descoperit dulciurile, rechizitele si jucariile trimise de oameni inimosi, stabiliti in Anglia. Manutele curioase si ochii ageri au descoperit bucuriile copilariei, pe care cei doi parinti nu le-au putut oferi indeajuns pana acum.
 
Ionela Dumitru- mama: Multumim lui Dumnezeu ca avem de toate acum.

Va vine sa plangeti? Da, nu-mi vine sa cred. E un nou inceput pentru noi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Adi, baietelul de 8 ani al familiei care a indurat nu mai putin de 36 de cure de chimioterapie, a zambit din nou dupa multa vreme. Masina cu telecomanda pe care si-o dorea atat de mult a ajuns in manutele lui.

Pentru cei 10 micuti, visul continua... o casa in care sa stea toti si in care sa nu ploua sau sa suiere vantul la iarna ramane cea mai mare dorinta!
 
Ionela Dumitru- mama: Macar doua camarute micute.

Ramane cel mai mare vis sa aveti casa dvs? Atat si gata. Ni s-a implinit tot. Nu pentru noi, pentru copii.
 
Andrei Sebastian- tatal: Sa dea Dumnezeu... sa aveti casa dumneavoastra. Aici nu pot trai. Daca nu aici faceti si iarna asta. Aici ca in alta parte nu avem unde sa ne ducem. Sa stau cu copiii pe strada? Nu pot.
 
Cei care le-au trimis pachetele celor 10 suflete au promis ca-i vor ajuta in continuare cu alimente si haine.
Daca si dumneavoastra o puteti face, donati in contul afisat pe ecran.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si