Cynthia Marie Randolph si-a lasat cei doi copii in masina, pe canicula, pentru mai multe ore, dintr-un motiv absolut socant. Femeia a ajuns acasa cu micutii si pentru ca era nervoasa pe ei, a vrut sa le dea o lectie, asa ca i-a lasat incuiati in masina, in timp ce ea a intrat in casa, a fumat marijuana, s-a uitat la serialul "Keeping Up With the Kardashianssi a dormit vreo 2-3 ore, potrivit marturiei de la tribunal.

In momentul in care s-a intors sa-i verifice pe cei mici, acestia nu mai raspundeau, ca ulterior sa fie declarati morti. In primele declaratii, tanara mamica a spus ca s-a intors dupa jumatate de ora sa ii verifice, dar cei mici plecasera. A mai declarat ca i-ar fi cautat si dupa o alta jumatate de ora i-a gasit lesinati pe bancheta din spate a masinii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In acea zi temperatura ar fi fost foarte ridicata, iar copiii s-au deshidratat, dupa ce au petrecut prea mult timp inchisi in masina, fara un strop de lichid. Femeia a fost condamnata recent la 40 de ani de inchisoare. 

Sursa: washingtonpost.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si