O femeie din Maramureș se pare că a încercat să recurgă la un gest nebunesc, din cauza că era supărată pe iubit. Din fericire, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro, femeia ar fi fost oprită la timp, înainte de a provoca o tragedie.

Gest nebunesc pentru că era supărată pe iubit

O femeie în vârstă de 47 de ani ar fi încercat să dea foc unei întregi gospodării, pentru a se răzbuna.

Femeia ar fi luat decizia de a recurge la un asemenea gest pentru că fi fost supărată pe iubit.

Din fericire, femeia se pare că a fost oprită până ca focul să se extindă în întreaga curte. Conform sursei citate anterior, femeia ar fi fost transportată la spitalul de psihiatrie, iar autoritățile ar fi deschis un dosar penal pe numele acesteia.

Citește și: Ies la iveală noi detalii în cazul Mirelei, găsită fără viață pe A1, lângă Dâmbovița. De ce s-ar fi întâlnit femeia cu cel care urma să o ucidă? "Nu voia banii la acel moment"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

masina de politie

Gest nebunesc din mâhnire. Ce ar fi încercat să facă o femeie din Maramureș, supărată pe iubit?

[Sursa foto: istockphotos]

A dat foc casei și s-a sinucis, pentru a nu fi părăsit de soție

Un bărbat din comuna Cobadin, județul Constanța, s-ar fi sinucis, după ce a dat foc casei. Potrivit observatornews.ro, bărbatul în vârstă de 44 de ani, ar fi incendiat locuința unde ar fi locuit cu soția sa, apoi s-ar fi spânzurat într-o anexă a gospodăriei. 

Se pare că gestul tragic la care a recurs bărbatul a fost făcut pentru că acesta ar fi urmat să fie părăsit de soție.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu tânărul de 23 de ani, dispărut în apele barajului Hațeg? Oamenii au mers să aprindă lumânări, deși căutările scafandrilor nu au avut niciun rezultat

chibrit

A dat foc casei și s-a sinucis pentru a nu fi părăsit de soție

[Sursa foto: istockphotos]

Cei care l-au cunoscut pe bărbat ar fi sperat până în ultimul timp că bărbatul ar fi în viață. Din păcate, autoritățile i-au găsit trupul carbonizat după ce au stins flăcările.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si