Chiar la primele ore ale dimineții zilei de 14 februarie, bărbatul din Târgu Jiu a decis să facă un gest inedit pentru iubita sa. Zis și făcut. De ziua Îndrăgostiților, acesta a decis să lipească pe mașină iubitei sale sute de bilețele. Pe aceste bilețele, bărbatul a scris diferite mesaje în care a rugat-o să se întoarcă acasă, la copil, cerându-și iertare.

Citește și: VIDEO- Ziua Îndrăgostiților 2023: Cum arată meniul perfect? Chef Marius Muntean ne dezvăluie secretul unei cine romantice pentru Valentine's Day

Mai mult, bărbatul din Târgu Jiu a promis, pe unele dintre bileţele lipite pe mașină, că se lasă de băutură, relatează jurnaliștii de la  gorjonline.ro.

”Iartă-mă pentru toate greșelile!”, ”Ești cea mai prețioasă comoară, Amelia!”, ”Nu te voi mai supăra niciodată!”, ”Nu mai beau alcool”, ”Nu o să mai beau. Apă”, ”Soțul tău Cătălin te iubește”, ”Hai să terminăm casa la Piștești unde ai muncit enorm”, ”Ești cea mai prețioasă comoară”, ”Ești viața mea”, sunt doar câteva dintre zecile de mesaje scrie de bărbat pe bileţelele cu care a împânzit autoturismul.

La un pas de tragedie de Ziua îndrăgostiților. Podul Îndrăgostiților din Timișoara a fost pe cale să se prăbușească

Una dintre cele mai cunoscute pasarele din Timișoara, cunoscută sub numele de ”Podul Îndrăgostiților” a fost la un pas să se prăbușească chiar de Valentine's Day. Monumentul care a legat sute de povești de dragoste a ajuns o ruină chiar sub văzul autorităților.

Pilonii care sunt prinși cu sârmă se află într-o stare agravată de deteriorare din cauza trecerii timpului. Toate acestea transformă podul Îndrăgostiților într-un risc pentru cei care îl traversează.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Această pasarelă este zilnic traversată de zeci de oameni. Simbolul dragostei din Timișoara a fost construit în urmă cu mai bine de 7 decenii. În ultimii 7 ani, pasarela cu pricina a primit numele de ”Podul îndrăgostiților".

Sute de lacăte au fost prinse de a lungul anilor în numele dragostei eterne, de o parte și de cealaltă a pasarelei. Primul lacăt a fost pus în anul 2016,moment în care pasarela a primit denumirea de ”Podul Îndrăgostiților”.

Citește și: Bomboanele de ciocolată oferite cadou de Ziua Îndrăgostiților, bombe de E-uri/ Anunțul specialiștilor

Reabilitarea pasarelei pietonale nu a intrat în atenția autorităților din ultimii 23 de ani. Pasarela s-a degradat atât de tare încât tencuiala cade doar la o simplă atingere, iar armătura este ruginită complet.

Autoritățile locale iau în calcul închiderea traficului pietonal în zonă până la eventualele renovări, atât la Podul Îndrăgostiților, cât și la celelalte poduri din municipiu care pun în pericol siguranța trecătorilor.

”Podul este într-o stare foarte proastă și trebuie să ne punem problema să îl închidem. Nu este singurul pod, din păcate, în Timiș care este în aceeași situație”, a informat Ruben Lațcău, viceprimar Timișoara.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Expertiza experților va fi cea care va arăta dacă podul mai poate fi reabilitat. În caz contrar, se ia în calcul varianta demolării simbolului iubirii.

O nouă pasarelă peste Râul Bega ar costa autoritățile timișorene circa 2 milioane de euro.

Citește și: La mulți ani, Valentin! La mulți ani, Valentina! Mesaje, urări și felicitări pentru cei care își serbească onomastica de Sf. Valentin 2023


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si