Cei trei indivizi au acționat fără să le pese nici măcar o clipă că ceea ce urmează să facă este greşit total pentru o societate civilizată. Imaginile au fost surprinse de un alt turist cu ajutorul unui telefon mobil în stațiunea Mamaia. În acestea se poate observa cum doi dintre cei trei turişti, proprietari ai unui autoturism marca BMW, aruncă la marginea drumului saci plini de gunoaie.

Citeste si: Un tânăr de 18 ani a murit înecat în Mamaia

La scurt timp după postare, videoclipul a devenit viral pe grupul de Facebook Constanţa INFO. În imagini se poate observa cum, iniţial, unul dintre cei trei părtași, scoate din portbagajul mașinii o ladă pe care o aruncă în spaţiul verde.

Mai apoi, un al doilea așa-zis turist, prieten al primului, apucă un alt sac de gunoi pe care, identic cum a văzut de la prietenul său, care se pare că este mai puțin educat, îl aruncă tot în iarbă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal la malul mării în Eforie Sud. Turişti au fost ameninţaţi şi alungaţi de muncitorii în construcţii. "Au început să sape în jurul nostru"

Turiștii de la mare, deranjați de gestul celor 3 bărbați

Exemplul celor doi bărbaţi este atent supravegheat de un al treilea bărbat, care, cu toate că nu a aruncat niciun gunoi, nu pare să fie deranjat de gesturile prietenilor săi şi continuă discuţia cu aceştia ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Din nefericire pentru litoralul de la Marea Neagră, pentru oamenii civilizaţi care vor să îşi petreacă zilele de concediu relaxându-se la mare, există un disconfort uriaș.

Astfel de situaţii au loc destul de des.

Citeste si: Eforie Nord a bătut Mamaia. Care este stațiunea preferată de români

Gestul celor doi turişti este cu atât mai revoltător cu cât, la numai câteva zeci de metri distanţă de locul în care au fost filmaţi aruncând gunoaie, se află mai multe tomberoane.

Autorităţile locale din Constanţa au anunţat că îi caută pe cei doi bărbaţi pentru a-i amenda.

Citeste si: Primarul Constanței propune ca parcarea în Mamaia și Constanța să fie gratuită între orele 22-08


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si