Cele două adolescente s-au așezat pe locuri din spate ale tramvaiului, chiar în fața camerelor de supraveghere din mijloocul de transport în comun. 

În imagini surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum una dintre ele rupe capacul portului USB și încearcă, fără a avea succes să scoată dispozitivul.

Citeste si: Cod galben de ninsori însemnate cantitativ

Polițiștii ieșeni le caută pe cele două adolescente

Incidentul a fost făcut public de către compania de transport Public Iași pe pagina lor de Facebook. Reprezentanții companiei au semnalat că adolescentele au mâzgălit și interiorul vagonului cu un marker permanent.

Imaginile care au devenit virale pe internet au ajuns și pe mâna polițiștilor, care au deschis în acest caz un dosar penal. Oamenii legii le caută acum pe cele două tinere pentru a le trage la răspundere pentru faptele comise.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

,,Un alt tramvai modern PESA a fost vandalizat. Incidentul s-a petrecut recent, într-un vagon în care a urcat un grup de adolescenți, care a ocupat ultimele scaune ale vehiculului, în dreptul camerei de supraveghere.

O tânără a rupt capacul portului USB montat în partea din spate a tramvaiului, apoi, împreună cu cealaltă persoană aflată lângă ea, a încercat să scoată dispozitivul din peretele mijlocului de transport, încercările fiind în zadar.

În plus, pe unele părți ale interiorului vagonului au fost făcute și câteva însemnări cu un marker permanent.

Cele două adolescente pot fi ușor de recunoscut de către polițiști, întrucât și-au îndreptat atenția chiar și către camera de supraveghere din vehicul, în timpul devalizării acestuia.

Oamenii legii au primit deja imaginile în cauză și vor începe cercetările penale în acest caz, pentru tragerea la răspundere a autorilor infracțiunii”, este mesajul transmis de reprezentanții companiei. 

Citeste si: Noi reguli pentru cei care călătoresc în Italia. Ce se întâmplă cu românii bolnavi de COVID-19


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si