Colegii fetelor nu isi revin din soc, mai ales ca se intalnisera cu totii chiar in ziua tragediei. Fetele se intorceau de la festivitatea de absolvire cand au facut accident.

In urma tragediei, colegii studentelor au luat o decizie sfasietoare. Ei au hotarat sa anuleze banchetul si banii stransi sa fie donati familiilor fetelor, pentru inmormantare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

”Studentii Facultatii de Stiinte, care urmau sa aiba banchetul de absolvire, au decis sa doneze toti banii stransi familiilor celor patru colege decedate, astfel ca bachetul nu se va mai tine. Cele patru studente erau implicate si constiincioase”, a precizat Secretarul general al Ligii Studentilor ”Pintea Viteazu” Baia Mare, Ioana Grad.

Sursa: observator.tv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si