Close sidebar
Close sidebar

Gest sfasietor dupa moartea celor patru studente din Salaj. Ce au decis colegii studentelor este TULBURATOR

Moartea celor patru studente din Salaj a lasat o durere de nedescris.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Colegii fetelor nu isi revin din soc, mai ales ca se intalnisera cu totii chiar in ziua tragediei. Fetele se intorceau de la festivitatea de absolvire cand au facut accident.

In urma tragediei, colegii studentelor au luat o decizie sfasietoare. Ei au hotarat sa anuleze banchetul si banii stransi sa fie donati familiilor fetelor, pentru inmormantare.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

”Studentii Facultatii de Stiinte, care urmau sa aiba banchetul de absolvire, au decis sa doneze toti banii stransi familiilor celor patru colege decedate, astfel ca bachetul nu se va mai tine.

Cele patru studente erau implicate si constiincioase”, a precizat Secretarul general al Ligii Studentilor ”Pintea Viteazu” Baia Mare, Ioana Grad.

Sursa: observator.tv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI