Close sidebar
Close sidebar

Gest șocant al unei mame. Și-a luat copilul de doi ani în brațe și s-a aruncat din tren

O femeie s-a aruncat din tren cu copilul de doi ani în brațe.

C.D.,


DISTRIBUIE
acest articol

Miercuri după amiază, în gara din Roman, a avut loc un incident de-a dreptul șocant. O femeie de 27 de ani a sărit din tren avându-l pe copilul ei de doi ani în brațe.

Tânăra ar fi fost la Bacău, la cerșit, împreună cu copilul. În timp ce se întorcea spre casă, aceasta a adormit și s-a trezit abia atunci când copilul a început să se miște.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Mama copiilor bătuți cu bestialitate de tată a vorbit! Mărturia femeii este șocantă: "A mai omorât un om, a făcut puşcărie"

De teamă să nu ajungă prea departe de casă, femeia a decis să sară din tren.

Gestul său disperat i-a adus doar câteva zgârieturi, însă copilul de doi ani s-a ales cu fractură la craniu și a fost transferat la Clinica de Neurochirurgie din Iași.

„Pacientul, în vârstă de 2 ani, prezenta vărsături și era somnolent, diagnosticat cu fractură de bază occipitală prin cădere din tren, a fost transportat inițial la CPU al Spitalului Municipal Roman și apoi transferat de un echipaj cu medic la Spitalul Clinic de Neurochirurgie «Nicolae Oblu» din Iași”, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Neamț, Luminița Rozoschi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI