Bărbatul a fost reținut de polițiști și este acuzat de comiterea a cinci infracţiuni, printre care lovire, violare de domiciliu, ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Și-a dat foc la casă și a luat la bătaie vecinii

Incidentele au avut loc joi seară, în jurul orei 22:25, pe strada Bradului, din municipiul Giurgiu. O femeie a sunat la 112, unde și-a reclamat că vecinul care și-a incendiat casa, după care a intrat în curtea ei şi i-a agresat familia.

În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar, din primele cercetări s-a stabilit faptul că, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Giurgiu, folosindu-se de o brichetă şi un lichid inflamant (benzină), ar fi incendiat zidul exterior al imobilului în care locuieşte, apoi ar fi pătruns în curtea imobilului învecinat, şi, ulterior, ar fi agresat fizic un bărbat şi două femei ”, a transmis, sâmbătă, Poliţia judeţeană Giurgiu.

Citește și: Dovadă de cruzime în Capitală: o femeie lua câini de pe stradă pentru a-i ucide în apartamentul său

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu, ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citește și: Război în Ucraina: Putin susține că armata rusă respinge toate atacurile ucrainene. Reacția Kievului

Acesta a fost reținut vineri pentru 24 de ore și urmează ca sâmbătă să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si