Conducerea Spitalului Municipal din Câmpina comandase un Iphone, însă a renunțat la achiziție, după ce presa a scris că a achiziționat ultimul model de iPhone 14, lansat în urmă cu doar o lună, care costa peste 5.000 de lei, conform informațiilor de pe site-ul de achiziții publice SICAP.

De unde proveneau banii

Șocant este faptul că banii proveneau din donații de la oameni pentru tratamentul pacienților și plata facturilor.

Luni dimineață, managerul s-a răzgândit și a anulat achiziția. El a declarat, potrivit Digi24, că a decis să anuleze achiziția telefonului care costă peste 1.000 de euro. 

Citeste si: Un minor din Dâmbovița este acuzat de braconaj. Tânărul folosea o metodă inedită pentru a vâna

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Achiziția e "imorală și arată lipsa de respect și de viziune managerială, dar și egoism" din partea managerului, a declarat Vasile Barbu, președintele Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților.

Conform acestuia, spitalul are foarte multe lipsuri, iar cu banii respectivi se puteau cumpăra 2–3 telefoane pentru medicii de gardă sau cei care comunică pentru telemedicină sau transferul pacienților.

Citeste si: Vasile Cojoc, fost campion național de judo, a murit fulgerător la 35 de ani

Între timp, achiziția a fost anulată, după ce s-a vorbit în presă despre ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si