Close sidebar
Close sidebar

Gest revoltător al unui director de spital: A vrut să-și cumpere un Iphone din donațiile pentru tratamente

Un Iphone de peste 5 mii de lei cumpărat cu banii spitalului. Nu sună normal și nici nu este. Spitalul Municipal din Câmpina a comandat noul iPhone din donaţiile pentru tratamente şi plata facturilor.

Laura Macovei,

Gest șocant al unui director de spital: A vrut să-și cumpere un Iphone din donațiile pentru tratamente

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conducerea Spitalului Municipal din Câmpina comandase un Iphone, însă a renunțat la achiziție, după ce presa a scris că a achiziționat ultimul model de iPhone 14, lansat în urmă cu doar o lună, care costa peste 5.000 de lei, conform informațiilor de pe site-ul de achiziții publice SICAP.

De unde proveneau banii

Șocant este faptul că banii proveneau din donații de la oameni pentru tratamentul pacienților și plata facturilor.

Luni dimineață, managerul s-a răzgândit și a anulat achiziția. El a declarat, potrivit Digi24, că a decis să anuleze achiziția telefonului care costă peste 1.000 de euro. 

Citeste si: Un minor din Dâmbovița este acuzat de braconaj. Tânărul folosea o metodă inedită pentru a vâna

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Achiziția e "imorală și arată lipsa de respect și de viziune managerială, dar și egoism" din partea managerului, a declarat Vasile Barbu, președintele Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților.

Conform acestuia, spitalul are foarte multe lipsuri, iar cu banii respectivi se puteau cumpăra 2–3 telefoane pentru medicii de gardă sau cei care comunică pentru telemedicină sau transferul pacienților.

Citeste si: Vasile Cojoc, fost campion național de judo, a murit fulgerător la 35 de ani

Între timp, achiziția a fost anulată, după ce s-a vorbit în presă despre ea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI